2014. júl 30.

Hello, itt a pol13!

írta: Pol13
Hello, itt a pol13!

Mi ez?

Egy új politikai fórum a XIII. kerületben, ami kiegészíti a még csak féloldalasnak sem nevezhető helyi nyilvánosságot, és közben lehetőséget teremt arra is, hogy mi, kerületiek elmondjuk a véleményünket az ország dolgairól.

Kik vagyunk mi?

Olyan újlipótvárosiak és angyalföldiek, akik keményen opponálják az Orbán-rendszert, de nem elnézőek a régi baloldal hibáival és bűneivel szemben sem. Szociáldemokrata, zöld, liberális, radikális baloldali, progresszív gondolatok egyaránt megjelenhetnek a blogon - a pol13 nem véleményközösség, hanem olyan felület, ahol a Te írásodat is közöljük, ha alapvetően vállalhatónak tartjuk. Küldj cikket a pol13.blog@gmail.com-ra!

Miért most indulunk el?

Mert nagy bajban van az ország, kiteljesedik az Orbán-rendszer, és minden lehetőséget meg kell ragadnunk arra, hogy ellenálljunk a zsarnokságnak. Ráadásul feltöredezett a monolit baloldal, és bebizonyosodott az is, hogy a régi szocialista világ és leágazásai nem képesek vonzó, szerethető, versenyképes alternatívát állítani a jobboldali nyomulással szemben. Itt az idő, hogy új megoldások után nézzünk!

Szólj hozzá